Geotechnical Engineer gezocht

Click here for the English version.

Download hier de PDF.

Heb je passie voor geotechniek en de offshore industrie? Zie je graag Je inzet direct geïmplementeerd voor de toekomst van windturbines op zee? Zoek je Een uitdagende baan bij een start-up met direct veel verantwoordelijkheid?

Wij zijn op zoek naar een Geotechnisch Ingenieur die met ons de toekomst van de offshore windindustrie gaat veroveren.

GBM Works – Een stille installatie methode voor offshore funderingspalen

Ons bedrijf is eind 2016 opgericht en heeft reeds veel innovatie awards gewonnen met een radicaal nieuwe methode voor de installatie van offshore funderingspalen. Deze manier wordt mogelijk gemaakt door onze uitvinding: de Vibro-drill. Ons doel is om zo snel mogelijk deze machines te kunnen leveren aan offshore contactors voor de installatie van alle afmetingen funderingspalen, tot de grootste monopiles van ca 8 meter in diameter. De belangrijkste contractors in Europa tonen inmiddels grote belangstelling.

Op dit moment ontwerpen, fabriceren en testen we de prototypes van onze machine, hier kunnen we jouw hulp bij gebruiken!

Functieprofiel

In samenwerking met een klein team zul je de volgende verantwoordelijkheden hebben:

  • Het uitvoeren van geotechnische analyses om de werking van de Vibro-drill op de zeebodem en de uiteindelijke draagkracht van de fundering te kwantificeren.
  • Het uitvoeren van prototype testen om je analyses te controleren.
  • Doorlopend meedenken over het verbeteren van de machine op basis van je onderzoek.
  • Overleggen met offshore contractors en certificering instanties om de technologie klaar te krijgen voor offshore gebruik.

Jouw profiel

Je bent doortastend, kritisch en toont veel eigen initiatief. Ervaring met geotechnische analyse voor het ontwerpen van offshore funderingen is een pré. Je hebt een afgeronde technische opleiding, Daarnaast is het adequaat kunnen handelen, snel schakelen en duidelijke communicatie ook van belang.

Disciplines zijn: Geotechnisch ontwerpen, dynamische systemen.

Wat bieden we jou

  • Veel verantwoordelijkheid in een klein team.
  • Een ervaring waar alle facetten van het ontwikkelen van een machine in naar voor zullen komen.
  • Marktconform salaris.

Heb je interesse?

Mail ons!

info@gbmworks.com

Locatie van kantoor: Binckhorstlaan 36, Den Haag